02 Aug

“Otizm Spektrum Bozukluğu Olan Bireylerde Replik Silikleştirme ve Etkinlik Çizelgelerinin Kullanımı” Semineri

“Otizm Spektrum Bozukluğu Olan Bireylerde Replik Silikleştirme ve Etkinlik Çizelgelerinin Kullanımı” konulu seminerimiz 2 Ağustos 2019 Cuma günü saat 13:30’da Anadolu Üniversitesi Engelliler Araştırma Enstitüsü Seminer Salonu 1’de Arş. Gör. Çetin Topuz tarafından düzenlenecektir. Katılım için Anadolu Üniversitesi Engelliler Araştırma Enstitüsü Gelişimsel Destek Birimi İdari İşler Sorumlusu Gamze DEVRİM’e 0222 335 05 80 sabit numaradan ya da 4969 dahili numaradan ulaşarak ücretsiz olarak kayıt yaptırabilirsiniz.